benefit-ok  Doprava zdarma     benefit-ok  30 dní na vrácení zboží     benefit-ok  Záruka 3 roky
benefit-tel  Eshop: 210 012 013 (Po-Pá 8:30 - 16:00)
benefit-ok  Doprava zdarma     benefit-ok  30 dní na vrácení zboží     benefit-ok  Záruka 3 roky
benefit-tel  Eshop: 210 012 013 (Po-Pá 8:30 - 16:00)
Menu Search
Close
Kategórie
Úvod / Nový trend velkých lamp

Nový trend velkých lamp

Dostatek světla nezkazí zrak. Světlem zalité místnosti bychom považovat za samozřejmost. Při koupi nemovitosti sice velikost a počet oken nemůžeme zásadně ovlivnit, ale při umělém osvětlení prostoru máme naopak všechno ve svých rukou. Nadrozměrné svítidla v domácnosti jsou novým překvapením z dílny letošních trendů.
 

Porušení pravidel designérského desatera

AZzardo pipesPokud jste se dosud drželi designérského desatera a zařízení spolu s doplňky jste se snažili přizpůsobit měřítku místností, tak na toto pravidlo teď zapomeňte. Obrovské svítidla, kteří mnozí mají tendenci přezdívat monstra, jsou důkazem toho, že ani v oblasti průmyslového designu si člověk nemůže být nikdy jistý přesně tak, jako ve světě módě. Vybočení ze zavedených chodníčků si žádá chuť pro radikální změnu.
 

Hvězdami prostoru

Kde se nadrozměrné svítidla objeví, tak se stanou nepřehlédnutelnými. Každý prostor by měl obsahovat výraznější prvek, který bude mít za úkol oživit prostor a přitahovat na sebe zároveň pozornost. Tento efekt můžeme dosáhnout výraznější barvou zařízení, originálním kobercem, konferenčním stolkem, sedačkou, kuchyňským ostrovem či dokonce i závěsnou lampou. 
 
 

Poneseme si domů

Lampy, funkční a dekorativní prvek domácnosti, se o hlavní slovo hlásí za dne i za tmy. Svým designem dotvářejí vizuál interiéru. Při zařizování bytu i domu jsme ochotni náběhu kilometry po obchodech se svítidly jen abychom našli ty správné, které do naší domácnosti zapadnou jako puzzle. Představa, že si vykračujeme z obchodu se solitérem gigantických rozměrů, nás jistě rozesměje. Proto Vám nabízíme řešení a doporučujeme svítidla z naší nabídky.
Svítila s rozměrem nad 70cm
 

Jednodušší design

Svítidla, která se se stávají hitem blížící sezóny jsou stvořené do kuchyně, obývacího pokoje, nebo ložnice. Jednoduchý vzhled, rafinová barevnost a styl dle přání se možná iu Vás doma rychle újmě. Už jen svítidlo vybavit správné silnou žárovkou a můžeme se těšit na nezaměnitelnou atmosféru. I takto vypadá nový trend v praxi.
AZzardo Decora XL Black
Autor: Katarina
Zdroj: centrum
Foto: azzardo.cz